Jatkakaamme taas samasta aiheesta.. tai oikeastaan sen aiheen välttämisestä.

Ihmisiä on yksinkertaisesti liikaa. Ja lisää niitä perkeleitä sikiää koko ajan!
Miksi?
Koska ihmiset eivät ymmärrä käyttää ehkäisyä, tai eivät ole edes kuulleet siitä!
Minäpä valistan nyt hieman teitä.
Ehkäisyvälineitä on erilaisia, eri muotoisia ja erimakuisia. Niiden tarkoituksen on ehkäistä haikaroiden työuupumusta... Eli siis kädellisen nisäkkään munasolun hedelmöittyminen, niin kuin opettaja teille koulussa on sanonut. Mutta eihän kukaan kuuntele opettajia koulussa.
Tehokkain ehkäisyväline on ehdottomasti oma naama, oma alkoholinkäyttö ja haikaran metsästys.
Hyväksi todettu ehkäisymuoto on kondomi, sillä elämän syntymisen lisäksi se ehkäisee muitakin kuolemaan johtavia tauteja.
Ensimmäisiä kondomeja kehittelivät roomalaiset. Aluksi he käyttivät eläimien suolia, jotka asetettiin peniksen ympärille ennen kuin penis vietiin emättimeen. Lisähupia legioonalaiset saivat jättämällä suolen eläimeen (yleensä vuoheen tai suurikokoiseen koiraan).
Muita yleisesti käytössä hyväksi todettuja välineitä ovat mm. e pillerit. E pilleri on pilleri, jonka nainen nauttii, kun hänellä särkee päätä ja on tästä syystä estynyt olemaan yhdynnässä. E pillerit eivät auta päänsärkyyn.

Ehkäisyä vastaan on perustettu myös joitakin instituutioita. Niistä tunnetuimpia ovat Kirkko, Jumala, Abortti, Allah ja Mooses. Mooses laskee myös masturboinnin ehkäysyvälineeksi.
Mooses kirjoittaa asiasta seuraavasti:
Mutta Onanoija tiesi, ettei lasta pidettäisi hänen omanaan, ja aina kun hän makasi kälynsä kanssa, hän antoi siemenensä mennä maahan, ettei antaisi jälkeläisiä veljelleen. Herran silmissä hänen tekonsa oli paha, ja siksi Herra antoi hänenkin kuolla.

~1. Moos. 38:9–10