Eräs merkityksetön taivaankappale, pieni planeetta nimeltä maa, jota yksinoikeudella hallitsee, tai siis luulee hallitsevansa eräs merkityksetön kädellinen nisäkäs nimeltä ihminen.
Kerran eräällä merkityksettömällä itäisen pallonpuoliskon merkityksettömällä kädellisellä nisäkkäällä välähti. Hänen keksintönsä, jota toiset merkityksettömät kädelliset nisäkkäät myöhemmin ovat jalostaneet ja kehitettäneet enemmän, kuin mitään muuta merkityksettömän kädellisen nisäkkään keksintöä on Ihmiskunnan paras keksintö maapallon käyttöiän pidentämiseksi. Se tunnetaan nykyään mm. nimillä: AK47, RK62 ja M16. Puhun siis tietenkin aseista.
Eräs väärin ymmärretty ajattelia(Hänkin merkityksetön, kädellinen ja vieläpä nisäkäs) näki suunnattomasti vaivaa yrittäessään pelastaa maapalloa ylikansoittumiselta ja kulutushysterialta. Hän uhmasi itsensä Jumalan käskyä ja yritti kitkeä tämän loisen maapallon biomassasta. Hänen onnistui hävittämään ja edesauttamaan yli 20 miljoonan merkityksetömän kädellisen nisäkkään hävittämisessä ja näin siirtämään maapallon viimmeistä käyttöpäivää. Puhun nyt tietenkin Adolf Hitleristä.
Te puhutte ilmastonmuutoksesta. Minä kysyn: City maastureilla ajelevat dinosauruksesto aiheuttivat viimme jääkauden?
Liitukauden lopulla H2-Hummer maastureiden maahantuoja Tyrannosaurus-Rex ei seksuaalisen suuntaumuksensa vuoksi suostunut allekirjoittamaan kioton sopimusta dimetrodonien painostuksesta huolimatta. Styracosaurukset taas asettuivat oppositioon, koska suurin osa kasvihuonepäästöistä johtui niiden piereskelemisestä. Tästä seurasi mullistava luonnonkatastrofi, dinojen joukkotuho ja jääkausi. Näinkö se meni? Olitteko paikalla?
Nimim. NATURAL D154ST3R